Atm.

Mysmiddag med min kärlek <3


Dec. 27, 2012

Riiiktigt seg dag på jobbet. Dagens höjdpunkt var väl när jag på lunchrasten gick och gjorde mig två kap i klädesväg på MQ :) ett par nya jeans och en topp! Mucho sexy! :D efter jobbet vart det gym och spinning, såååå behövligt! Sen hem och frossa köttbullar.

Nu har jag, bror och Ted precis kollat klart på den svenska klassikern "ogifta par" så himlans bra. Nu blir det tandborstning och sängen.

Saknar min älskling! Andra natten utan honom, buuuu :(


Dec. 26, 2012

En av mina julklappar från älskling + en blombukett hans syster satt ihop som ett hjärta <3


Tårtkalas

HEJ IGEN. Efter ett hetsbesök i Täby drog jag mig till Maggan för att besöka Kim för lite fika på hennes födelsedag. Det var dundermys, dock så hann jag bara stanna i en timme. En liten söt skara flickor + Therese pojke Fredrik var där. Hemma var Andreas och Dante på besök. Vart ÄNNU mer godsaker hemma, så mitt dåliga samvete drog mig senare på kvällen till Friskis. Var galet skönt att träna efter 5 dagar med onyttigheter ;)

Nu ska jag försöka kurera mig mot dåligt humör. Vet inte vad som flyger i mig....


Dec. 26, 2012

Jag har inte skrivit på flera dagaaar!! Men nu är det iaf frukosttime med baby och sen Täby c en snabbis. :)) berättar mer sen!


En annan grej...

... igår rakade både jag och älskling huvudet. Haha nu ser vi nästan ut som rasister (fast självfallet så är vi INTE det ) men snygga vart vi ;) dock så var det halva huvudet, så man inte skrämmer upp er haha!


Ledighet du är välkommen!

Wiiiie! Nu är jag ledig i TRE hela dagar! Jag är en lycklig flicka nu. Sitter med tända ljus tillsammans med papi och kollar på så ska det låta och dricker kaffe. Såhär dagen före dopparedag :D bredvid mig ligger gosekatten Moa och spinner. Hihi nu mår man fhäään bra asså!

Imorgon blir det julkalas med alla nära och kära, längtar <3 !

GOD JÄVLA JUL! :D




Hej tomtegubbar

Åhhååh nu är det bara en dag kvar SEN är jag julledig! .... I två dagar... Haha, men det är ju alltid nåt! Dagens pass var jobbigt... Började kl 10 och hann inte äta lunch förens 15.00. Men det var kul hela dagen och allt rullade på galant!

Nu är jag hemma i stugan och har precis ätit middag: risgrynsgröt och rödvin. Sicken dundersuccé! :D snart ska jag bege mig till min sötkorv. Pussssss


Hjälp!

Idag ska jorden gå under!! Jag måste erkänna en sak. JAG. ÄR. LIVRÄDD! Hahaha bör jag vara det? Jag skäms nästan. Nu blir det iaf ett annars kaos som väntar: löningsfredag och julklappshandling. Dont looking forward to it... Peppa peppa!!


LOVE

"Asså baby jag älskar dig så mycket att jag nästan börjar böla när jag går och tänker på dig!"

En del från ett sms från Mitt allt. Puss <3


Kvällsmys!

Wiie min bror är hemma! Nu är det mys, kaffe, choklad, pepparkakor och tände ljus :D mår sååå mycket bättre! Kärlek.


Hej eller aaa

Vilken jävla SKITDAG. Inte känt igen mig själv för fem öre. Började dagen med promenad från älskling till äckliga ungdomsmottagningen. Satt där i en timme... Kom försent till jobbet och sen har man jobbat och försöööökt langa nåt leende då och då. Tror jag tänker för mycket. Eller jag VET det.

Nu ska jag kämpa mig igenom ett spinningpass var tanken, skönt att göra ngt positivt :)) testade gymmets julnyhet på Swebar fronten, nämligen pepparkaka. Var EXAKT som att mumsa pepparkaksdeg, me gusta!!


Dec. 19, 2012

Inleder min lediga dag med en hejdundrans mysfrukost och gos med katten :) nu blir det powernap en timme och sen ladda om för jobbsökning! (När man inte jobbar så söker man jobb haha..) puss på er!!


Nu är det jul här i vårt hus!

Efter jobbet begav jag mig till Täby tillsammans med Malin. Tittade runt lite samt köpte julklappisar :) och jag har hittat ett ledigt jobb som jag ska söka imorgon, nämligen smyckesbutiken Thomas sabo. Åhhh håller alla mina tummar och tår åt mig själv :D vill vill vill!!

Nu sitter jag har i myskofta och trosor. Kollar på tv, fast med ljudet avstängt haha... Ibland undrar man var det är för fel på mig. Älsklingen slutade jobba sent idag så vi har inge haft möjligheten att ses idag heller: "Jag älskar dig så mycket så det gör ont över att inte träffa dig på bara två dagar" så fin. Kan ju inte gör annat än att hålla med <3

Och nu så är granen klädd också! Mys i stugan minsann!


Förvandlingen..

Haha så SANT julkort som vi fått!


Dec. 18, 2012

Mysfrukost och gym innan jobb! Idag är jag suuperglaaad! :D


Hjärtat

Att dekorera duschkabinen efter en riktigt lååång dusch: A <3 T. Saknar min baby.


Måndag igen dååe!

Jobb från kl 10-17 för att sedan dra till gamla stan och café kladdkakan för mysfika med Emma. Gaaah så dröm att se den kvinnan! Vart dock bara en ynka chailatte för min del, pank som jag är haha. ge mig fredag och PENGAAR! Var snäppet avis på Emmas hälsotallrik, un classico! :D en mycket lyckad kväll! Nu ska jag halvdö lite i sängen innan läggdags. Är lite sugen på att se filmen "tomten är far till alla barnen" nu när det vankas jul och allt ;)

Puss på er


Söndags hurt!

Söndagsträning och en "efter-träning-brunch" med baby :D nu blir det star wars maraton! Wiiie!


Haha inget liv

Thomas och jag skickar "gulliga" sms till varandra, haha påhittiga eller? ;)


Dec. 15, 2012

Nu sitter jag här och myser tillsammans med pappa, Ulla och lilla kissen Moa :) ätit rotfruktsgryta och druckit rödvin. Helt död efter jobbdagen :D så nu blir det ut i snöstormen igen och bege mig till katten Elvis för gos i lägenheten. Haha jag kan ju också passa på att säga att min älskling totaldäckade igår efter x antal glas med rom. Hihi alkis ;)


Middag!

Herregud har heeelt glömt bort att berätta om middagen i onsdags! Vi firade Thomas bror på hans restaurang Monrads i Djursholm. Var en riktig drömmiddag med god mat, vin och sällskap. Kärlek.


Viiin

Rödvin med Elvis och Juan :D <3


Dec. 14, 2012

Rolig men stressig dag på jobbet :) vi höll energin uppe med hjälp av en chokladask som vi så snällt hade fått av en hemlig beundrare ;)

Nu blir det vin med Juan! :D


MAAAAT!

Precis varit och tränat och står nu och lagar middag åt mig och min sjuka man ;) vem äre som är kock av oss två egentligen? :D puss!


Egen lägenhet! ... Eller nästan.

Vilken dag. HERREGUD. Bara en massa spring fram och tillbaka. Jobb från 12-19. Sen hinna gymma en snabbis, ta bussen hem kl 20.02. Komma hem. Packa väskan med en massa kläder. Åka iväg till centrum IGEN. Jag och Thomas jag ju som sagt kattvakt och pojken min slutar inte förens supersent så därför måste jag ta hand om katten :) men det gör jag så gärna! Supermys att ha en lägenhet för sig själva. Testa på sambolivet lite ;) så nu sitter jag här i soffan, nyduschad och njuter av té och macka, mmmm! Ska väl sätta på en film och somna till. Myyyys!

Imorrn blir det jobb till 16 sen finmiddag med Thomas familj på hans brors restaurang i Djursholm (han fyller år så det blir lyxmiddag) :D lär bli DRÖM!!

Godnattis! Och vart tog solen vägen?


Heeeej

ÄNTLIGEN funkar blogg-appen! (Nu hinner jag iofs knappt skriva då jag börjar jobba om 30 min) ligger i Thomas syrras lägenhet (vi är kattvakt i en vecka) lyssnar på musik och myser med katten Elvis. Igår var det jobb och spinning med Thomas (tvingade med honom haha stackars människa höll ju på att avlida på passet) ;) efter lagade vi, eller rättare sagt HAN mat ;)) muhaha mannen vet sin plats... I KÖKET! Hörs sen, puss <3


En liten bild...

.... från älskling och mitt fredagsmys. Ost, kex, vindruvor och vin. Samt Scary movie. MYS.
 

Lediga söndag!

Godkväll! :D Var ett tag sen nu känns det som... blogg-appen i min mobil funkar ju inte längre... så får blogga när jag får tillgång till dator tyvärr... och det är NU! Woop!
 
Ligger för tillfället bredvid min sötnöt i sängen och lyssnar på musik. Han sussar bredvid mig och jag nördar med blogg och diverse saker ;) På dagen var vi en sväng till täby c med Thomas bror och hans tjej. Snacka om julklappshysteri.. folk överallt haha... lunchen mumsades på gamla hederliga tegel (eller jag var inte alls hungrig så snodde bara sallad från salladsbuffen haha ;) Sedan har detfrån klockan 14 - 22 varit Star Wars maraton för hela slanten + 4 påsar chips och typ ett kilo godis. Nyttiga gänget eller? :D
 
Imorrn blir det jobb, rätt kul faktiskt!
 
PÖSS.
 
 
Världens fräckaste dojjor som jag såg idag! (hoppas jag får dem av tomten i julklapp hihi)
 
 
DRÖMVÄDER.

Tjöööött tjej

Jobbat heela dagen idag, 10-19... + att jag var i centrum redan vid 9 för att ta den andra vaccinationen av livmoderhalscancer. Sen satt jag och väntade i centrum en timme med musik. Haha no lifer.
 
Jobbet gick bra, hade saker att göra hela tiden, vilket var mucho fun! Har ju världens bästa chef också som, på arbetstid, lät mig gå på mitt spinningpass (som jag annars hade missat) för att sedan kommatillbaka efteråt å jobba.
 
Kom hem för en timme sen och har redan hunnit trycka i mig ett ton (känns det som iaf) köttfärssås och sallad samt kaffe. Mmmm älskade fredag (även om det känns som en vanlig vardag men haha). Jobb imorgon också, så lär ju bara mysa hemma. För se om baby kommer hit efter sitt jobb, hoppas hoppas! För DÅ kan vi kolla resor! Vi hade nämligen tänkt att bege oss på en tripp snart (men sen får man ju se lite).
 
Blir inga bilder idag, tråkigt som fhään jag vet. Men blogg appen fuckar ur på min mobil och jag orkar inte föra över bilderna från mobilen till datorn :(
 
Puss på er!

Hej kort hår!

LEDIG DAG! Glott serien "the walking dead" med thomaten halva förmiddagen, sen lite ryggträning på gymmet och slutligen KLIPPNING hos Amanda :D vet ni vad!? Jag klippte av mig mitt långa hår igen! Vart supernöjd! Älskar att ha kort frilla! <3

Nu : tétime!!


Mysmys

Igår efter jobbet vart det myspys och älskling medans snökaoset härjade utanför :) mår aldrig så bra som när jag är med honom! Jag, han och hans mor kollade på film, drack 15% glögg, åt pepparkakor, mandariner, juleskum
OCH chips! Thank GOD att det fanns en massa ätbart, annars hade man ju blivit aspackad på alla glas av glögg vi drack ;)) hihi


Slappardag

Riktigt lugn, mysig ledig dag. Bara gosat framför tv:en, tagit mig en promenad och suttit framför brasan tillsammans med far min och spelat julmusik. Har bestämt mig för att julbaka på torsdag (alltid ska man vara sist med allt haha).

På eftermiddagen vart det ett benpass på gymmet tillsammans med Jossan. Riktigt skönt! :D när jag skulle hem var det nästantill storm ute och bussjäkeln var försenad. Kändes som om mina bröst skulle bli till istappar och trilla av så kall som jag va! Och inatt kommer min älskling till mig efter sitt jobb, lääängtar!! Dock så måste jag upp kl 8 för simning med Natta och sen jobb, men men..

Godnattis!


Godmorgon mina sköna bönor

Mulet väder, mysfrukost och lyxfällan på tv. Jag bara njuuuter!! Visserligen hade jag hoppats på sol nu på min lediga dag, men men life is hard haha ;)

Puss och gos


Älskling!

Åhhh min älskling är så duktig som jobbar, enligt mig, jäkligt tuffa arbetspass. Det enda negativa är ju att vi inte hinner ses, eller sova så mycket med varandra :( men istället för man sånna här gosiga sms när man vaknar:


Måndag!

Så mysigt att få träffa älskling igen efter en helg i Örebro :) vi köpte papaya, melon och naturgodis på Ica och hade nån form av "exotisk första advent" haha.

Dock så vart det en helvetesnatt, fick vääärldens magont... Var nära att åka in till Danderyds akuten... Vet inte vare va... Typ ägglossning, men brukar aldrig få SÅ ont... Hej oroliga tjej! :( känner fortfarande av den från och till. Men gick bra att jobba och träna iaf.

Nu blir mys!! Och KÄRLEK till den underbara snön (dock så kan det få bli liiite varmare, man känner ju sig som en levande istapp i dessa 17 minusgrader haha) ;)


Dec. 02, 2012


Dec. 01, 2012

Myslördag i Örebro med tacokväll med bror och Petra och nu är det movietime, sex and the city med tända ljud och massvis med choklad. Wiie! Och åh vad jag verkligen älskar min bror! Han är det finaste jag har <3 vi mot världen!

P.s saknar min älskling :( längtar till jag får pussa på honom imorgon kväll!


Sjukt nice frukost!

Hej studentliv liksom haha...

Petra mår bra.


Fest!

Tjännaaaa!

Igår anlände jag till Örebro. Möttes upp av en glad Petra och började min vistelse med fika och lite shopping :)) sen köpte vid med oss pizza, kycklingsallad och vin till middag, nom nom :)

Sedan begav vi oss vidare till ett förkrök med massa spel och mer vin. Jag orkar inte ta allt i detalj haha men sen vart det dans och fortsatt festande på klubben Nivå. Natten avslutades givetvis med fyllekäk (även om jag var nykter vi det laget) nämligen på MAX. Så jefla gott!

Trevlig kväll med mucho nytt folk :D


Såjaa!

Nu sitter jag äntligen på tåget! Måste erkänna att det är rättså mysigt med sin lilla matsäck bredvid sig, musik i öronen och utsikten utanför :D

Önska mig en trevlig resa nuue :))

Puss.


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus