Tegel...

Jag ska aldrig mer dricka. Eller gå på krogen. Usch. Rockade loss på tegels dansgolv igår (efter ett låååååångt uppehåll). Tur nog så fick man ju inte med egna ögon se hur man själv såg ut. Fyfan. Åkte hem själv... MEN min man mötte upp mig. Kom hem. Spydde lite, började blöda från läppen och kaosa totalt. Tur att hjärtat tog han om mig. Så dagens kost och sysselsättning har enbart bestått av CHIPS och tv-tittande. Tur att Thomas också va seg så han kunde tillbringa min bakisdag tillsammans med mig <3

Nu är jag kry och hungrig som satan. Langa en pizzaråååå!!

Bilden är på Malin när hon mumsade den traditionella tegelburgaren NOM NOM :D


Fredag!

Haft en riktig mysiga trots det regniga vädret! Den inleddes dock mindre mysigt med besök hos doktorn... Så nu har man shoppat loss för ca 1.200 kr på el apoteco... Känns ju kul. Men hälsan kommer ju i första hand (bye bye mina höstdojjor som jag tänkt att köpa denna månad för EXAKT samma summa pengar, damn it). Sen vart det Täby centrum mys med far min och Thomas! Vi fikade med blåbärsbullar och kaffe.

För att lätta på samvete efter vårt bullfrosseri begav sig jag och Thomas till gymmet för ett pretty heavy benpass. Gash... Kommer behöva en rullator imorrn! Sen vart det mys hemma hos honom med rödvin, god mat (rättare sagt kycklingklubbor, rotfrukter i ugn, franska örter crème fraîche SAMT hemmagjord rödvinssås). Efteråt kollade vi film och tog oss ett varmt bad. Han är bäst <3

Hemma möttes jag av en glad bror som är hos oss över helgen, wiho! Nu ska jag försöka sova! Jobb imorrn mellan 10-17. Tjingeling å sov gott!


Sep. 28, 2012

Fredagen inleds med pianomusik och en riktig mysfrukost, wiie!


Min dag i bilder

Här kommer en liten snabb update i hur min dag hittills har sett ut. 1. Dillkött som min sötis tagit hem åt mig. Mycket smaskig lunch!
2 och 3. Bilder från min promenad där jag både träffade på Melvin samt njuta av alla fina höstfärger.
4. Det ständiga matteplugget som klarades av med hjälp av en liten sockerboost hihi.

Nu ska jag bege mig mot Friskis! Är väl inte helt kry ännu så jag ska (försöka) ta det lugnt. Jag VET att jag är dum i huvudet som tränar men jag pallar inte att dega meraaaaa! Så oerhört trött på förkylningsskiten, blä.


reeeeeeeeegn

Haha HERREGUD. Har precis kommit hem efter morgongymmet med Thomis. Men hemfärden var en minst sagt DYNGSUR historia. TRODDE att det hade slutat regna, men när jag gått i ca 5 min började det ÖSREGNA och gjorde det hela fakkin vägen hem. Byxorna vart så tunga pga regnet så jag var tvungen att dra upp dem stup i kvarten för att inte tappa dem + att mascaran rann så förskräckligt att det rann ner i ena ögat, sved till som tusan så jag fick gå halvt blind halva vägen.
Skönaste kommentaren av pappa när jag kom hem:
 
"OJ det vart hårdträning på gymmet idag eller?" (Det hade läckt igenom överdragskläderna, pappa trodde att det var svett.)
Jag: "Neh... det skulle man väl kunna tro... men det är regn pappa..."
 
Nu är det verkligen höst ute.
 
 
Jag i Thomas brillzzzzzzzzz.
 
 
Fint litet höstlöv on my way home.


Tisdag.

Börjar denna onsdag med att berätta om min ljuvliga tisdag!
 
Igår var det banne mig min tur att sätta mig i frisörstolen! Hade egentligen tänkt att göra ngt drastiskt, som exempelvis klippa av mig allt hår och färga det knallrött. MEN jag fegade ur (med tanke på hur pass långt jag har kommit i mitt sparande av håret) så det vart en fräsch toning + topparna och finslipning av sidecuten min. Mucho sääxy, för att överdriva snäppet. Dessutom är man ju stammis, så min goa frisör Petra bjussade på cappuchino + havrekaka. Nom nom.
 
 
Sedan tog jag bussen hem till pälskingen som fortfarande låg i sängen och gosade (han var bakis som ett as rättare sagt, haha men är man inte ledig så pass ofta så måste man passa på dem dagar man är det, så han gjorde heeelt rätt). Vi kollade solsidan och spelade tv-spel. PERFEKT i det trista höstvädret. (P.s fick besked om löneförhöjning också. WOHO)
 
På kvällskvisten begav jag mig till storstaden för fika med Emma :) alltid lika trevligt! Dock så vart det en liten fight om vilket fik vi skulle bege oss till, men det slutade vid waynes och varsin kyckling/cashewnöts foccachia, mums! En riktig jäkla drömdag med andra ord.
 
 
 

Extreme makeover!

Idag har min kära pojkvän stylat om sig totalt! Han rakade bort allt sitt fluff på sidorna och sparde det på toppen, SAMT färgade det mörbrunt! Supersnyggt! GAH va han passade i det! Var ju svårt att hålla händerna i styr när vi efteråt gymmade. Jag vart så taggad av att se hans klippning att jag själv bokad en tid imorgon, så då får ni se resultatet och vad jag hittat på för busigheter ;) muhahahah
 
 
"Anna, ta ingen bild nu! Det får mig att se jävligt omanlig ut!!" Lyssnade jag? Svar nej. haha...
 
 
Det bjöds som vanligt på kaffe. Älskade Nikita!
 
 
Resultatet! Snygging.
 
Ikväll är det egentligen matte. Men jag orkaaaar inte ta mig dit idag, så det blir till att jobba hemma. (ibland får man faktiskt vara lite lat av sig tycker jag). Dessutom har jag inte blitt av med min JÄVLA hosta. Blir mindre konditionsträning det kommande dagarna, har insett att jag måste chilla lite :)

Söndag

Besökte Nathalie och söta Dante i midsommarkransen. Det bjöds på kaffe ballerinakakor och mysigt sällskap. Dantis fick sig en försenad födelsedagspresent i form av en leksaksbil, han vart stormförtjust i den! Åkte hem runt 15.00 för att jag skulle till gymmet och spinna jeeernet! ;)
 
Mötte sedan upp min baby, lagade lite fajitaskyckling med tortillabröd samt kollade på morden i midsommer med hans mami. Seeeeeeeeen hem till mig, en riktig mysig långpromenad :)) mysimyspyyys.
 

Godmorgon!

Firandet av Olivia igår var supermysig! Dock så hamnade jag i så grov matkoma så jag kunde knappt sitta upp i slutet, så tog mig en lång 40 minuters promenad hem i regnet! Så himla skönt.

Men hemma hos Olivia bjöds det på allt möjligt mums! Cupcakes, chokladbollar, maränger, frukttallrik, chokladfontän och kycklingpastasallad + mängder med vin. Vart mycket prat och skratt!

Nu ska jag och pappa snart bege oss till midsommarkransen för att hälsa på Natalie och Dante, blir en mysig söndag. :) Senare ska jag pussa sönder min pojke, som jag har längtat (haha har bara gått två dagar men ändå) !


Hipp hipp hurra!

Efter en lång jobbdag är det äntligen dags att fira världens bästa Olivia! <3


Blä.

Usch ligger här i sängen, lyssnar på töntig pojkbandsmusik och gråter. Mår som en påse nötter, lite små febrig med världens dummaste hosta OCH jag saknar min pojke, jättemkt. Som pricken över i:er ska jag jobba 10-17, men känner mig inte alls bra. Ska man sjukanmäla sig? Vill ju ja pengaaaar! Men hälsan kommer före right?

Igår kväll hade jag en astrevlig kväll med Petraliscious! Garvade som ba fan, drack rödvin och käkade godis. Sen rakade hon min sidecut lite finare :D drömfredag <3


FREDAG!

Precis kommit tillbaka efter en springtur. Det gick väl bra, men mina ben var supersega efter gårdagens 5 kilometer på löpbandet. Sen har jag fortfarande kvar min nedrans hosta. Så i helgen blir det banne mig vila 100% som gäller. (Sen fattar jag inte varför hostan ALLTID måste vara som värst när man ska sova? Ligger ju och hostar som en crazy biatch fram till kl 4, mys. NAAAT) :)) 
 
OCH IDAG KOMMER MIN KÄRA "FLICKVÄN" PETRA HEM ÖVER HELGEN! (Vart så glad så jag var tvungen att aktivera caps lock). Woho! Ska möta upp henne at the central ca 16.30, sen gofika i stan på det. Jäävlar va våra käftar kommer att gå! Ser fram emot det.
 
.... Oj. Kom ju på att min bror OCKSÅ kommer hem idag. Trevlig syrra han har som prioriterar kompisar innan, haha jaja. Innan min lilla tripp in till stan lär det väl bli matteplugga för min del (ni är väl dödströtta på att höra om mitt matteplugg I guess..)
 
TJING.
 
 
Och appropå matteplugg så hittade jag imorse min bebis sovandes i mina matteböcker. Sicket charmtroll!
 
Saknar mitt fluff.

Pizzatiiime

Igår kväll bestämde sig jag och mitt söta fluff att göra oss homemade pizza till middag. Det vart en braksuccé om inte annat! dock så hade vi köpt lite väääl många ingredienser, så det vart typ ett berg på pizzadegen haha, men gott var det, nom nom! Alla pizzerier kan ju slänga sitt feta arsle i väggen nu liksom. Efteråt drack vi cola och kollade på en skräckfilm som vi hade hyrt, "The women in black". Jag skrek liksom INNAN det läskiga kommit igång, stabil tjej. Typ när en korp flög ner från ett tak. Pälsklingen orkade till och med godis efter vårt pizzerifrosseri, gaaah finns ju inget stopp i hans mage! :D 
 
 
 
Slutresultatet! WOOPIIE!

Lättare att andas

Välbehövlig fikastund med världens bästa Natta! Tack gode gud att vänner som hon finns <3 Scones och kaffe fick det bli! Fick mig att samla mina tankar lite åt det bättre :) puss för det!
 
Crazy maaffakkaahs i väntan på tåget!
 
Och HÖR OCH HÄPNA! Jag tog mig en titt i brevlådan och fann då min älskade mattebok, äntligen har den anlänt till min famn (har ni nån gång hört nån så glad över en mattebok? don't think so!) Så nu ska jag räkna ikapp så gott som det går, visserligen handlar det enbart om cirkus 3 sidor så nemas problemas för en sådan skillad matteräknare som mig (skämtåsido).
 
Nu ska jag knapra vidare på mitt kära äpple.
 
 
 

.

Jag hatar att jag tänker för mycket. Blir bara som ett enda jävla garnnystan i skallen på mig. Varför kan jag inte bara tro på mig själv? Sluta nedvärdera mig själv. Jag duger ju som jag är! Men jag är bara så rädd. Usch.
 
Igår hade jag ett mysigt skype-samtal med Emmsingen. Åh va så underbart att höra hennes fina stämma igen, saknar den tösen <3
 
Nu har jag precis ätit frukost, pojken har stuckit till jobbet och jag ligger här själv med dessa dumma tankar. Fy. Får gå en promenad för att tänka bort det.
 
 
Drömfrukost!
 
 

mattekaffeplugg!

Dagens gympass gick strålande! Var så himlans lugnt på gymmet, så man kunde ju hoppa runt och leka hur mycket som helst ;) jag körde 15 minuters kondition, sen körde jag lite rygg och axlar samt avslutade med mage, dvs plankan.... den är så SÅ pain in the ass den övningen, MEN bra som sjutton (det får man icke glömma). Köpte mig en Gainomaxi recpetionen, med, hör och häpna CAPPUCHINO SMAK. Snacka om att en kaffeberoende tjej som mig jublade av lycka. Så det fick bli mitt lilla "snack" på bussen hem.
 




 
Nu sitter jag (trots solen skiner) inomhus och räknar matte, eller rättare sagt så gör jag tre saker samtidigt dvs: räknar matte, dricker kaffe (som jag dessutom råkade göra för svagt... usch och fy) SAMT målar naglarna gula. Är man tjej och kan göra flera saker samtidigt så måste man ju använda sig av den egenskapen tycker jag! ;)
 
OCH en annan grej! Jag har varit megaduktig och sökt FEM utbildningar idag.
 
1. Sjuksköterska, röda korset.
2. Sjuksköterska, Sophiahemmet.
3. Sjuksköterska, Linköping.
4. Dietistprogrammet, Uppsala
5. Folkhälsovetenskap, Uppsala
 
Jag håller tummarna! HELST då på nån av de två översta :)
 
Nu kallar matteboken! ... och kaffet... och nagellacket....

Puss

Ligger här i sängen med en underbar mensvärk. Vad är det för straff vi kvinnor har fått egentligen? Att det ska blöda och göra helvetes ont en gång i månaden. Den som skapade människan bör få en smäll i fejjset enligt min mening! Men det är bara till att knarka ipren och köpa upp halva tampongsortimentet på ICA. Jag är ju inte bitter liksom...
 
Igår kväll vart det helmys. Jag och Thomas lagade fettbomben nummer ett till middag, dvs Flygande Jacob (som består av banan, kyckling, jordnötter, chilisås och grädde) + en flaska rödvin till. Men det var vi (eller iaf jag värd) efter spinningpasset som jag kämpat mig igenom innan :D tv-underhållning till denna storslagna middag vart SOLSIDAN. Haha dröm!
 
 
Nu är stundens fundering på hur jag ska lägga upp dagen. Prio nummer ett är: Söka utbildningar till våren + träna. För senare ikväll kommer man ju vara upptagen med matte. GASH måste kanske införskaffa mig en kalander så man har koll på grejjerna.
 
Nu ska jag ta mig en liten powernap innan gymmet iaf, sen blir det mot studievägledaren!
 
TJING.

I skrivande stund...

.... sitter jag och fikar med Malin! Riktig vardagslyx! Mums! Innan var det storhandling och höstpromenad med baby :))


Komsi komsi John Blund!

Omg jag kan inte sova. Både Thomas och min tjocka katt melvin ligger och breder ut sig över halva sängen + att dem snarkar i kör. Själv ligger jag och försöker söva mig själv med musik, tracy chapman.. Utan framgång dock. Tur att dem är söta, annars hade jag nog aldrig pallat denna sömnlöshet ;) märkte nu att det även ligger ett dussin brödsmulor i sängen efter Thomas nattmackor. Haha knase... Jaja godnatt mina vänner <3


HEJ!

GUD va jag känt mig effektiv idag!

Som alla kanske inte vet så bor jag och pojken själva i huset denna vecka, eftersom far min är på upptäcksfärd i Skåne med en vän, så nu gäller det att ta fram sin housewife sida! :D Så idag har jag: Dammsugit, diskat (både för hand och maskin), tvättat två tvättar, bytt ut nya fräscha handdukar i både kök och badrum, gått ut med soporna OCH städat kattlådan. PHEW va duktig jag har varit! (ibland får man ösa beröm över sig själv tycker jag) ;)
 
Kvällens mattelektion gick strålande! TROTS att min käre Iphone vart mer intressant de 10 sista minutrarna. Nu blir det 100% gos resten av kvällen.
 
För övrigt så hatar jag att gå runt och nojja. Usch och fy och blä.

Höstpromenad till mattelektionen, mys!


Sep. 17, 2012

Hejhopp!

Igår kväll vart det sconesbakning och resident evil 2 tillsammans med Thomas och natta, det var mucho mysigt! Sen fick jag och Thomas lyxigt nog skjuts hem, man tackar så hjärtligt för det (sen vart det självklart standard allsång i bilen) :D

Nu sitter jag i soffan, kollar på dr. Phil och äter kyckling och sallad efter ett benpass på el gymo :) innan var jag och baby och drack kaffe (eller jag fick offra mig att sitta med han på burger king innan men... ) det vare värt!

Nu blir det mattelektion till kl 20.20, gaaaah inte taggad för fem öre, men nu jeeeflar!!


Solen skiner..:

.... men jag ligger inne i min varma säng, kollar på solsidan och lyssnar på min tröttis när han ligger och sover :) så himla söt. Vi får se vad denna dag bjuder på! Puss så länge!


myspyskväll!

Känner att mina inlägg inte är så långa nuförtiden, haft så mkt för mig så jag hinner ju fohelvede inte! Men efter en lång jobbdag avslutades kvällen med sushi, tända ljus, skumpa, tunisisk musik blandad med Micheal Jackson och MASSVIS med prat. Så jag är helt och håller nöjd med denna lördagskväll!
 
 
Och imorgon väntar en helt underbar söndag, kan knappt vänta! (Jag har nämligen börjat ÄLSKA söndagar, dem är ju så gudomligt mysiga och fråga mig inte varför, jag bara tycker det!) fast söndagen imorgon blir ju lite speciell gentemot dem andra, det som står på schemat är: Heldag med min sötnos, vilken sammanfattar (om han inte är för seg efter denna partynight med boysen) simträning och tårtbakning, samt att vi på kvällskvisten ska på filmkväll hos Natta, WIHOO! :D It will be fuckin amazing helt enkelt! <3

Nu ska jag göra en mkt kvinnlig och mindre rolig sak, nämligen.... *trumvirvel* tvätta bort sminket!!!! Usch.
 
Godnattis

Sep. 15, 2012

Nu ska jag försöka skriva samtidigt som jag går, så jag ber om ursäkt om det blir stavfel haha :) är i full färd till jobbet nämligen! 10-17 idag, typ heeelt perfekt!

Idag fyller också världens bästa pappa år, så det blir till att köpa en tårta på rasten och fira ordentligt när jag kommer hem! Jisses farsgubbben börjar bli gammal (men han är fortfarande lika mallig över att folk ser han som en "ungdom") ;)

Nu höll jag precis på att bli överkörd av en bil, så ska hålla blicken på vägen ist för mobilen :O

PUSS


Tacofiesta!

Dagen har gått fort som faaaen! Just nu har jag tyvärr för mycket matkoma för att sammanfatta den. Men jag har kort och gott trallat runt i Täby + tränat. För att göra en lång historia kort. Just i skrivande stund sitter jag i sängen med min fina pojk och kollar på film. Helt sänkta efter en tacomiddagsfest tillsammans med gulliga far :) sen lite kaffe och tända ljus på det också, mysfredag! Puss allihopa!


Mitt morgongos


Pannkisar ftw

Ikväll vart det pannkaksstekning med min baby. Vi hade en liten tävling om vem som stekte finast och jag kan ju säga att jag vann överlägset! Kunde inte sluta garva när han vart sur över sina trasiga pannkakor haha, han till och med hade sönder en av mina med FLIT pga sin bitterhet ;) . Men det är ju smaken som räknas! ;)) men nu blir det till att sova, är ju en dag imorgon också, woopidoo :D

Vill tillägga att han inte har backslick i vanliga fall, vi skulle helt enkelt bara kolla vilka chanser han skulle ha på Sture P, men det ser bra ut! ;)


Svejs!

Haft en mysig eftermiddag vid kanalen tillsammans med polarn Linus :D Statoilfika och ett glatt humör! Nu är jag i rörelse mot Friskis för ett hetsigt intervallspinningpass :D wish me good luck!!


Älskade armyjacka

Bäst köpet jag gjort iår, helt klart!




GAGNAM STYLE

Nu har jag suttit i timmar och hållt på att riva håret av mig. HAR INTE HITTAT DEN NEDRANS KURSLITTERATUREN till min matte (andas). Men nu så är boken beställd och klar! Så jag slipper glida runt med ett svartvitt häfte och känna mig mobbad ;) 

Haha och min plutt försov sig imorse (inte för att vara taskig, men lite kul var det)

"Hörru... vet du vad klockan är?"
Han: Neee... den är väl 10.10, det är luuugnt!
"Nej den är faktiskt 10.40, du börjar om 20 min!"

Sen vart det inte så mkt mer sagt från hans sida än att typ flyga upp från sängen, skadeglädje är ju den bästa! Fast nej, jag tyckte faktiskt synd om honom på riktigt, eller lite iaf. Han fick dock sin hämnd när han senare sms:ade om att dem hade pannkaksbuffé på jobbet, DAMN.

Tror på riktigt att september hittills har varit den finaste månaden på hela året, är ju sol heeela tiden, helt underbart vackert! Dock så kan jag inte sluta suktas efter en utlandsresa, bara åka bort från vardagen och njuta av lyxigheter! Ska banne mig dra till närmsta kiosk och köpa mig en triss nu asså... fast när jag tänker närmare på det lär det ju sluta like always, dvs man vinner 25 fuckin spänn och köper en kaffe för skiten ;) Nej men foa real, jag ska börja spara mig lite pengar så man förhoppningsvis kan dra en sista minuten eller nåt till vintern, hade glatt mitt hjärta!

Och om ni har missat denna låt/musikvideo bör ni tar er en titt nu, haha ingen kommentar egentligen.
 
http://www.youtube.com/watch?v=3gZxyDF-HDU&feature=related

Nu blir det solskenspromenad innan jag sätter mig med matteböckerna :D

PUSSSSSSS
 

Svävar på moln

Precis hemkommen från en mysmiddag med gamla arbetskollegor, eller rättare sagt grymma polare på restaurangen The Public. Mycket kärlek till dem brudarna! Sen fick vi även, otippat nog sällskap av min goa pojkvän och hans polare Jonte :) så vi vart en liten skara! Menyn bjöd på rödvin och en skagentoast (ja, jag var fortfarande ALLDELES för mätt efter chokladbollefrosseriet haha) men gott var det! Dem andra njöt av pizza och burgare. NAM NAM.

Jag kände mig så himla glad efteråt att jag till och med tog mig en extra promenadtur efter bussresan. Dröm + att jag fått låna världens mysigaste tröja av min fina pojke. Killparfym ftw <3

Nu sitter jag i min säng, känner mig som en tjockis och kollar på EFTERLYST. Jag säger bara Hasse Aro, vilken man! Om jag hade vart typ 40 bast hade jag fhän inte bangat (gud att jag ens tänker tanken..)

Och ÅH jag är så kär kär kär! Längtar till hans kommer rullandes på sin longboard till mig. Ska mysa sööönder han <3 Jag har aldrig känt mig så värdefull och uppskattad som när jag är med honom. lilla fina krulltotten <3

(Ber om ursäkt för detta bildfria inlägg, hade tänkt att ta bilder ikväll, men det vart ju inte så)
 
Puss och godnatt

Chokladbollsfika

HERREGUD. Min mage håller på att explodera, precis avnjutit ett ton chokladbollar + en liter saft VAR tillsammans med Thomas och Jonte. Men himmelskt gott var det (dock så är receptet hemlighetsstämplat hihi)


Godmorgon.

ÅH. Nu när hostan börjat försvinna så vaknar man istället upp med någon konstig ömhet i ena ögat, lite svullnad syns också.... ska man få ögoninflammtion nu också, god damn it. Aj aj aj!

Jag känner mig rätt seg och irriterad, hur ska denna dag sluta? Kanske får pluggeriet mig på andra tankar, vem vet. Vill och tacka min underbart feta katt Melvin som störde min sömn genom att hoppa, bita och jama mig i örat sådär 5 på morgonkvisten. KATTSKRÄLLE. Nu ska jag lyssna lite på musik och mosa ner fejjset i kudden innan jag gör nånting annat.



Lite småsöt är han ju trots allt! 

Förändring.

Läste ett gammalt blogginlägg som jag skrivit för 2 år sedan, fick en chock. HerreGUD vilken skillnad på mående.

"Jag vet inte varför det känns såhär. som ett totalt kaos i huvudet. Vad vill jag? Ena stunden känns det som om jag svävar på moln. Andra stunden är jag äcklad, känner mig flyktbenägen, vill FLY. Är det du som spökar runt i mitt huvud. Jag som trodde den tiden var förbi. Men hur lång tid ska det behöva ta?

Minnen är inte till för att glömmas. Men ibland så önskar jag att vissa kunde raderas ut från min hjärna. Saknad, besvikelse, hat, kärlek. Hur många känslor kan man ha på samma gång egentligen?

Det snurrar i min skalle :("


Tack gode gud att det är över.

/Lyckligt lottad tjej

Middagsdejt

Preciiiis hemkommen efter en traditionell middag a la hälsotallrik tillsammans med min käre vän Emma på Café Kladdkakan i gamla stan! (dock så måste jag tillägga att jag kom en halvtimme försent till våran lilla dejt pga att jag hoppat på fel buss hemma och åkte en sightseeing runt hela jäkla orten innan jag kom fram till den den underbart svettiga roslagsbanan, men fram kom jag iaf!). Nog om mina klumpigheter. Det var en, som vanligt, mycket trevlig stund tillsammans med Emma, då vi diskuterade alltifrån jobbiga chefer till könssjukdomar, typ standard, haha ;)



Hemfärden var allt annat än hemsk, anledning: min kära Iphone hade laddats ur = INGEN MUSIK = MARDRÖM. Så jag fick sitta och lyssna på snarkande folk som var trötta efter en hård arbetsdag, samt nån enstaka fjortis som babblade om senaste hemmafesten med sin polare i telefonen. Mycket angenämt!

Nu ska jag sega JÄRNET framför tv:en, om ni ursäktar mig. Sen går ju mitt favoritprogram idag, MASTERCHEF. Herregud gott folk, lyckan är total! <3 haha sicken nörd man är.

Hejsvejs!

Ge mig!

Dessa skor kommer garanterat bli mina efter nästa löning!


Morgongym

Solen skiner och jag sitter längst med ett soligt åkersberga kanal. Life is good! Det är ju så förbannad höstmysigt ute! <3 har precis sagt hej då till min kära, vi drog en gympass såhär på morgonen (jag lökade ju snäppet mer än han om man säger så). Snuskigtjej.se. På den här bänken skulle jag kunna sitta heeeela dagen och lyssna på fågelkvittret, men nu har jag kaffedejt med två söta töser vid namn Malin och Olivia. Så nu JÄVLAR ska det förtäras latte! Woppidooe, smell ya later!


Kvällsmys

Efter två timmars lektion och en jobbig klasskamrat (som suttit och tjatat om att HAN är bättre på matte än mig, då JAG hade rätt på alla tal och han alla fel, haha sicken lirare) så tycker jag fanimej att jag förtjänar lite kvällsmys! Så här sitter jag i min säng, nyduschad och med min favorit flanellskjorta på, kollar på "ensam mamma söker" och dricker äppel - och kanelté SAMT mumsar digestivekex och torkade persiker. Rentutsagt dröm!
 
Hoppas ni har det minst lika bra!
 

P.s Jag HATAR att dammsuga. Jag kan vara på världens bästa humör, men blir alltid lika sur när den där monstermaskinen går igång, och smidig är den inte heller! Herregud (jag säger detta eftersom jag tog på mig ansvaret att dammsuga heeela fakkin huset idag, usch.) D.s
 
Gókväll!
 

ögongodis.

Jag måste tipsa om en film, nämligen WARRIOR (från 2011). Såg den igår och vart helt kär. Inte bara i filmen utan i skådespelaren Tom Hardy (känner mig verkligen som en liten töntig fjortis när jag säger detta men..) GAASH va han är snygg!! Alla får väl ha en "kändis-crush" någongång liksom. Vet dock inte hur bra pojkvännen tog det när jag satt och dreggla åt denna hunk... men han får ta det som en man helt enkelt! ;)
 
 
Förstår ni vad jag menar?
Nu ska jag till matten och sen, blir det förhoppningsvis chokladpuddingsfrosseri med pojken min (man måste ju äta upp sig inför vintern, känner redan att det blir halsduks-mode kvällen till ära!)

Hare bra liksom!

eftermiddagsstök

Min eftermiddag har enbart bestått av: Kaffe, matte. Så trevligt. Värmde dock upp inför matten med skönsång, Kent låt - Utan dina andetag. Herregud, hoppas VERKLIGEN att det är bra ljudisolering mellan mitt hus och mina grannars... iofs, lite eftermiddagsunderhållning kan man alltid bjussa på! ;) 



Träningen gick kanon, kände mig som en riktigt proffs bland alla pensionärer med ölkaggar och hängpattar (dem gymmar ju alltid den tiden - innan lunch, då man själv passar på innan de allra mest seriösa kommer och tar över placet). 

Nu blir det promenad till min käre far, vi ska hitta oss något ställe att käka middag på (måndagslata som vi är).

PÖSS.

Inledning.

Så nu var alltså tanken att jag, Anna, ska börja blogga! Intressant, men kul. Det hela började egentligen för fleeera år sedan, hmm kanske 3 bloggar på loppet inom 5 år. Där finns så gott om hela min livshistoria. Och då innefattar även den värsta krisen i mitt liv, min älskade mammas bortgång. Henne jag varje dag tänker på och saknar.

Tanken med denna blogg är främst att få ner känslor och mående, men också vardagliga saker som händer runt omkring mig. Att man verkligen kan uppskatta allt det lilla, och enligt mig, fantastiska som livet kan ge (efter en livskris får man verkligen en HELT annan syn på allt, helt fascinerande enligt min åsikt). Men nog om detta. Let's begin!

Kort om mig. Mitt namn är, som jag redan sagt Anna. Jag bor i en lite farlig håla norr om stockholm med min käre far och två katter (visserligen är jag 22 och kanske BÖR vara ute ur huset, men ibland kommer det saker ivägen som hindrar en själv). Min vardagar består av jobb, matematikplugg, träning, kaffe latte missbruk med vänner och min fina pojkvän. Ett helt normalt svenneliv egentligen.


Jag är väl kallad som tjejen med alla typer av frisyrer och hårfärger, men det är min senaste look iaf!
 
Imorse. Vaknar av att jag ligger utan täcker och huttrar, samt ligger med halva kroppen utanför sängen (standard morgon när man har en pojkvän som breder ut sig som en.. ja jag vet inte vad!). Tur han att endå är mysig att pussa på. Han är helt enkelt bäst!

Dagen kommer antingen bara bestå av två saker: Träning och matteplugg (samt en liter kaffe på det!). Solen skiner också! Man blir ju bara så glad i själen, kanske till och med blir en mysig höstpromenad till gymmet. Kärlek.

Puss

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus