Mar. 31, 2013

Jag. Är. Bakis. Haha hur lyckas man?! Igår efter jobbet åkte jag hem till kära kantarellvägen där bror, Dante och Milton var på besök. Vi åt påskmat, pappa hade gjort en jättesmaskig buffé, duktiga papi :) (dock så rullade man därifrån av typ fetma efteråt haha såååå mätt). Sen bar det av till Thomas pappa. Det var där det slutade illa. Helsike va det bjussades på vin av olika sorter! Men trevligt var det :D vi däckade nog rätt rejält när vi kom hem haha :))

Nu blir det jobb! :D


Mar. 31, 2013

Påskmiddag, äggmålning, vin och godis i midsommarkransen hos bror, Nathalie och Dante tillsammans även med Erik, pappa och storebror nummer 2 Robban. Myspys!!! Nu är det kaffe och Let's dance som gäller! :D


Täby!

Ledig dag!! Började dagen med benpass på gymmet för att sedan gå hem, duscha, käka nudlar och gå till tåget för att möta upp min snygga broder för att liten tripp till Täby :D

Vart kaffe och shopping. Mys!

Nu blir det middag hos käre bror med familj! (Inväntar skjuts av pappa) woop!


Mar. 28, 2013

Herreguuuud vilken hetsig dag på jobbet!! Visserligen gick allt bra, men HJÄLP så mycket jag har haft att göra. Sen kom finungarna Olivia och Julia förbi och jag hann knappt prata med dem, buhuu :( min rast laddades sedan upp med en äkta vitaminboost i form av smoothie från Naked juice bar. My favorite <3

Väl hemma väntade finbesök, en pappa och en tvillingbror. Jag bjöd dem på kaffe och chokladpraliner. Nu ligger man heeeelt utslagen i soffan och halvglor på ace ventura. Måste egentligen diska men åhh... Nej eller tja.... VARFÖR är jag så bortskämd med diskmaskin haha, hate it!

(Bäst att sätta igång innan älskling kommer hem och ser eländet haha)

Puss!


Morgongym

Kör lite morgongym innan jobbet. Tar ca 20 SEKUNDER för mig att gå till Friskis från lägenheten, wohooo livin the dream! :D


Mar. 27, 2013

... Vafan. Jag glömde ju huvudingrediensen i föregående inlägg: CHORITZOKORV!

Tack och hej!


MIDDAG

Jag bara mååååste lägga upp en bild på min middag, är lite stolt över den nämligen. Pasta, krossade tomater, rödlök, morot, sockerärtor, blomkål, massvis med kryddor och en klick crème fraîche :D ÅÅÅH så gott (observera nyinköpta ljuslyktan i bakgrunden) ;)


LEDIG DAG

idag har jag varit ledig och myyycket effektiv! Först gympass med Thomas för att sedan åka till Täby med far min. Vi fikade och fönstershoppade lite hihi ;)

Efter det vart det raka vägen hem och packa! Min världsbästa pappa hjälpte mig nämligen att flytta över saker till lägenheten. Guld värt! Sen vart det full färd till centrum (vilket nu ENBART tar 20 sek så är man framme, wihooo) för att handla två kassar mat, en ny ljuslykta och karameller! Hann bara hem och vända förens man fick finbesök i form av en liten Kimpa! :D chokladté, vaniljbullar och tjejsnack. Me gusta :D

Men NU ska jag baraa slappa, laga middag, duscha, håva in kläderna i garderoben och invänta Sveriges mästerkock (+ min gosiga pojke).

Pussssss


Egen lya!

Efter en dag på jobbet kommer man hem till pizza och rödvin, tack älskade pojkvän <3


Mar. 25, 2013

Nu ligger jag efter igen... Igår jobbade jag till 16 MEN kom inte hem förens 18.30 pga försenad roslagsbana... Riktig SKITDAG. Tur att älskling fick mig på bättre humör på kvällen med south park och té <3

Idag har det varit jobb igen men även gym efteråt. Nu sitter jag i vardagsrummet med pappa och min goda proteindrink noooom.

Och vet ni vad?! Imorgon får jag och Thomas tillgång till lägenheten wiiie!! Det första jag ska köpa är påskris och färgglada fjädrar. Haha mys :))


<3

Våffellunch med baby. Hemmagjord våffelsmet, vaniljkesella och hallon och blåbär. Smaskens! :D


FRUKOST

Min kille kan det där med "kostcirkeln".... Bra frukost!!


Mar. 23, 2013

Tacokväll med brudarna igår efter jobbet i Emmas nya lya vid Globen. Som vanligt åkte man därifrån med kramp i mungiporna efter skrattanfall, love it. <3

Idag (lördag) är jag leeeedig! Får se vad dagen har att bjuda på, tänkte iaf simma med Natta kl 15 then u nerver know. Antagligen bara middag och myskväll med min kärlek.

Puss på er <3


Mar. 21, 2013

Antikrundan och kaffe med pappa. Jag vill ha ALLT där än så länge, antika saker är verkligen vackra!

Annars har det varit en bra dag på jobbet, många kunder och mycket i huvudet. Imorgon kommer gallerix coach och ska ge oss lite tips, ska bli kul!

Efter jobbet ville jag helst åka hela direkt och skalle kudden men "tvingade" mig själv att sätta mig på en spinningcykel och svettas som en gris haha ;) skönt som fasiken efteråt dock! :D


Godkväll!

Sitter i sängen och inväntar Sveriges mästerkock samt är mätt och belåten efter en middag tillsammans med pappa beståendes av köttfärssås och spaghetti, un classico! :D

Jobbet idag gick strålade, leverans och mycket att göra! Kul kul. Även idag hade jag turen att äta lunch tillsammans med min pojke. Vart varsin sallad på Green dizzle. Mums!

(P.s HATAR att jag heeeela tiden tror att det är fredag imorgon haha bajs)


Och så...

... till IDAG (tisdag). Åter till jobbet! Var en riktigt kul dag, träffade en ny urgullig arbetskollega och lärde mig en massa nytt! Hoppas allt kommer till sin ordning snart med storbildskrivaren osv. Ska träffa coachen på fredag och lära oss mer :)

Nu sitter jag i sängen, nöjd och belåten efter jobb, gym och sushimiddag. Life is good. Det ENDA jag har att klaga på är den jävla snön och kylan som aldrig försvinner!!! Vi vill ha vår NU! Uppgiventjej.se

Puss på er!


Heeeej!

Det märks att man börjat jobba på allvar nu, man hinner ju knappt blogg liksom :) haha.. Igår var jag LEDIG! Inledde dagen med att soooova ut med min käre man som tajmat nog OCKSÅ var ledig :D vi kollade på walking dead och var allmänt sega i sängen. Mys. Sen skärpte vi dock till oss och gick för att gymma. Jag körde ett hemskt benpass (som märktes av idag om man säger så haha). På eftermiddagen vart det fikadejt i huvudstaden med de grymma flickorna Anna och Emma. Trion <3 dagen avslutades med tacokväll och vin tillsammans med Thomas och Sebbe. En riktig drömdag med andra ord!


Två dagar av jobb!

Har idag jobbat min andra dag på gallerix! Går super och är riktigt kul! Lite mycket i huvudet nu pga ägarbytet och nya rutiner. Men det brukar ju lösa sig med tiden! :) dock så märker man att man varit arbetslös i en månad då man är heeeelt död i kroppen efter två dagar haha, dock så har jag en envis förkylning som vägrar ge med sig, blir galen! Men imorrn ere ba på't igen, 12-16 som idag.

Igår kväll var det vin/skräckfilmskväll hemma hos Natta, men idag är det bara en lugn kväll hemma, kommer aldrig bli frisk annars... Så nu sitter man bänkad framför "Pluras kök" tillsammans med pappa, öppen brasa och en kopp vaniljté, myspys. Senare kommer min älskling hit, mmmmm <3


Sötklänning


Mar. 14, 2013

Första dagen på nya jobbet imorrn. Gallerix. Är någon form av skräckblandad förtjusning tror jag. Gasssssh men det ska nog gå vägen! Ska meditera innan läggdags eller nåt, lugna mina nerver lite haha ;)

Puss på er!


Mar. 14, 2013

Sitter helt död på bussen på väg hem. Trots solen har skinit hela dagen har det ju varit iskallt! Gick en långpromenad med jossan, mycket mysigt!

Och idag fick jag veta att jag fick jobbet på gallerix! Börjar redan på fredag, så himlans kul! :D

Nu har jag två saker på huvudet: säääääng och maaaaat!


Sjuk..

Ligger här hemma hos thomas och känner mig krasslig. Vill inte bli sjuk! :( får se hur det urartar sig under dagen.

Igår var det en riktigt lyxdag! Först sushilunch med älskling, sen en tripp till Margretelund för att hälsa på en alldeles underbar människa vid namn Olivia. Jag fick kolla in hennes nyköpta radhus, dricka kaffe och mumsa goda muffins som hon bakat. Ett mycket kärt återseende, har saknat henne så, bäst bäst <3

På kvällen vart det ännu mer matlyx i form av Thomas hemmagjorda svampsoppa med vitlöksbröd, sallad och vin. Åt det tillsammans med hans mor och Magnus. Riktigt mys!


Arbetsintervju

Dagen inleddes med arbetsintervjuv för gallerix inne i stan. Det var Täbys nya butikschef som jag träffade och allt kändes superbra! Hon avslöjade även att jag låg högst upp på hennes lista, vilket kändes huuur bra som helst. Nu står jag inför nästa dilemma: "VILKET jobb ska jag välja?!" Snacka om i-landsproblem haha.... Men det löser sig alltid!

Efteråt mötte jag upp Malin i Täby för lite lunch innan mitt jobbiga ryggpass på gymmet.

Nu ligger jag i sängen och försöker dricka kaffe halvt sittande, går sådär faktiskt haha....

Och nu är det bara 3 veckor kvar innan jag blir sambo med min älskling! Wiiiiie!! <3


Söndag!

Idag har jag och Thomas lagat en massa mat, eller tja, det var snarare han som stod för allt (då jag visserligen gjorde chokladkakan i våran lilla meny) till lunch vart det iaf korvpasta. Så jävla gott, min kock till man är så duktig! Sen begav jag mig till Friskis för spinning och lite gym för att sedan återvända hem till älskling där chokladkakan och walking dead väntade, mysepys :) <3

Imorgon blir det jobbintervju på gallerix, wihooo!


Mar. 11, 2013


Uppklädd

Snart blir det middag och vin hos Natta! Min nyinköpta skjorta och läppstiftet är på plats och rödvinet väntar på mig i en påse på trappen!

Ha en fin lördag, tjiiiiing!


Vårdag

Vilken härlig dag! Sol och långpromenad i stan med lunch, fika och häng i olika butiker tillsammans med min goda vän Petra. Herregud va vi skrattar tillsammans!

Nu är det bara hemmamys med pappa och katterna, frukt och té nästa!


Middag!

Har precis spenderat en eftermiddag/kväll i huvudstaden. Först vart det kaffe på teatercafeét med baby, för att sedan gå runt och shoppa lite. Sedan mötte vi upp bror, Natalie och Dante för en mysig middag at mkddommarkransen :) vart oxfilépasta och rödvin för min del. Sen fortsatte vi kvällen med ytterligare lite vin hemma hos dem. Dröm!

Nu sitter man på den älskvärda roslagsbanan på g hem till berga, mums!


Lunch

Fiskbullar och couscous! Så jävla gott efter dagens simning <3


Wohooooo!!

Och DÄR fick man mailet OCH jobbet! :D herregud vilken bra start på dagen! Happy happy happy! Ska träffa chefen next week, jippie!

Ha en bra dag allesammans!


Mar. 07, 2013

Vet inte hur jag tänkte igår? Tränade nästan 2 timmars benpass på gymmet för att avsluta med 45 minuters spinning. (Känns dock otippat bra ldag, tror inte jag är i behov av rullstol som jag trodde faktiskt) hihi. Mötte sedan upp älskling, han nytatuerad i smärta och jag nytränad och dödshungrig. Vart till att shoppa loss på Ica innan vi knatade hem till honom.

NU är det torsdag morgon. Väntar fortfarande på svar angående jobbet, får paniiiik! Nu är det dags för frukost och sen lite förmiddagssim med Natta. And later on: stan med thomääsoo då vi ska äta lite middag med min käre bror och hans Natalie! :D mys!


TEGEL

Herregud, nu ska jag iväg och tegla. På en TISDAG!? Jag skäms lite över mig själv. Men ska ta en liten AW med pojkvännen och hans kollega :) kommer bli mys! Laddar upp lite innan med rödvin och solsidan, wiiiie :D


Kroatienmode!

Denna söta lilla kjol köpte jag i Kroatien i somras. I en liten souvenirbutik, kan ni tänka er vilka fynd man kan hitta!? Gillar den mer och mer. Vår och sommar NU TACK!


glömde...

... Berätta om söndagen! Hade ju finbesök av Andreas, Natalie, brorson Dante och deras vovve Milton :D så det vart tårta, chokladbollar, kakor och kaffe. Mums!!! riktigt jäkla trevligt & Dante kan ju vara den sötaste krabaten som existerar! :D

På kvällen vart det spinning (med en ickefungerande ventilation) för att sedan beställa pizza till min kära pojkvän och sallad till mig och GÅ hela vägen till honom med mat + packning. Var ju lagom trött och irriterad när jag kom fram till honom sen. Men det gick dock över efter en puss haha toffel-Anna ;) vi åt oss tjocka och myste sedan ner oss i sängen framför south park <3


Gym och lunch!


Morgonpromenad

Lurades av solen vackra strålar att det var vårvärme ute. Istället möttes man av världens storm/isvindar när man klivit utanför dörren. Men det var härligt ändå! (Livet är för kort för att klaga på saker och ting) ;)

NU: kaffe i sängen <3


Lördag!

Helmysdag. Först sängen och film halva förmiddagen med baby <3 sen kvällssimning med Natta för att avsluta med finmiddag, vin, godis, fruktsallad och melodifestivalen tillsammans med pappa och bror. Nu ligger jag i sängen och gluttar filmen "Hannibal" all by myself. Mys som tusan! (Även om jag önskar att jag hade sällskap av min pojkvän, MEN han har lite kvalitetstid med sina boys vilket han är sååååå värd) <3

Puss och godnatt


O'learys

Igår vart det först eftermiddagsvin tillsammans med bästa Emma på en mysig liten krog på söder, för att sedan vid 19-tiden bege sig in till o'learys norrtull för middag och bowling med Malin, Hugo, Henry och typ 10 grabbar till haha. Man var ju redan full när man kom dit och det vart ju inte bättre efter en mojjito drink + en vinflaska till. Men OOOJ så kul vi hade. (Tror Caesarsalladen räddade mig från total karatefyllla haha). Bowlingen var otippat nog hur kul som helst, jag fasade ju för att jag skulle skjuta klotet i rännan all the time, men icke! :D

På vägen hem var min gång nog lite väl vinglig så jag ramlade och skapade upp halva foten. Stabilt Anna! Haha men en mkt lyckad kväll! <3


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus