Torsdag snart fredaaaag

Ville inteeeeee gå upp ur sängen imorse när världens gosigaste älskling låg där. Dock så åkte vi ändå tillsammans för att gymma, men jag var på gos-mode. Buhu :( körde rygg och köttade chins! Det går faktiskt framåt, MEN min galning till pojkvän ska ju alltid vara värst och lägga på 15 kilo EXTRA runt midjan när han lyfter upp dig själv. Crazy son of a bitch!!! ;)

Vart en dag med gulliga Stefan och Natta i Täby också. Espresso house och lite småinköp. Jag vart heeeelt inlööööööööve i ett halsband! Mmm se nedanför på bilden!


Feb. 27, 2013

Guuuuud klockan är nio på kvällen och jag har inte ätit middag ännu!! Precis kommit hem efter ett grymt jobbigt core/spin pass. Usch. Så nu blir det mozzarella/skinksallad å lite protein till. MUMS <3 och självklart ska man glutta Sveriges mästerkock! ;)


Häng hos Natta

Och hennes fiiiina balkongutsikt :D


Dååålig update!

Herregud va dålig jag har varit på att blogga de senaste dagarna, fy skäms! Igår (måndag) inledde jag iaf dagen med dunderfrukost för att ladda upp för morgonsim tillsammans med Natta, sååå skönt att starta dagen med 30 min simning. Dock så vart man så sjukt andfådd pga att vi pratade som dårar samtidigt som vi simma, cräääzy ba!

Efteråt vart det ny uppladdning för jobbintervju i Täby. Företaget är nytt och är ett lunchställe vid namn Wrapster. Hon jag pratade med var supertrevlig så allt kändes kanon! Åhhhhhhhh va jag hoppas på detta nu! Av 300 sökande var jag en av 6 som kommit till intervjun, helt okej mallig faktiskt haha ;)

Spenderade även hela eftermiddag i Täby tillsammans med älskling som shoppade loss åt sig själv. Men vet ni vad?! Jag hittade ett supersnyggt linne inne på Vans som jag ville ha, sen när han skulle betala sitt hade han tagit med sig linnet till kassan och betalade det ÅT mig! Asså hur jäkla underbar pojkvän får man ha! <3

På kvällen vart det tårta och kaffe hos Thomas far med sambo, mycket mysigt och myyycket gott!


Just nu

Lunch efter benpass på gymmet. Jag lär ju ha det snyggaste lunchsällskapet i stan iaf <3


Nom nom

Äta pojkvännens näsa till frukost ;)


Mamma <3

Idag är det 5 år sedan min älskade mamma lämnade jorden för att bli en vacker ängel. Livet är bra orättvist, men jag är så otroooooligt tacksam för att underbara minnen jag hela tiden bär med mig efter henne. Så saknad och så älskad, helt enkelt världens bästa mamma!!! <3 tänder ett ljus för dig samt äter lite choklad till melodifestivalen åt dig, puss!


Tapas i Solna!

Riktig drömkväll igår med tapas kväll med en massa godsaker + rödvin hos familjen Ahlin i Solna. Mycket skratt, prat och youtubeklipp. Haha vilken älskvärd familj och vilket vän man har, Petra <3 alltid lika kul att umgås med den bruden!


Bra dag!

Lyckat doktorbesök (trots att det kostade 380 fakkin spänn haha) god espresso house jobb, internet tillbaka i huset OCH en bra träningsdag + ett schysst jobb på g, mmmm <3 dock så har jag nu, av någon konstig anledning fått halsont, så ska knarka lite strepsil innan läggdags. Och imorrn är det fredag! En rolig helg väntar: imorrn blir det middag och vin hemma hos Petra i Solna och på lördag blir det bowling med Hugo å grabbarna för att sedan dricka lite på babys jobb, nämligen TEGEL. Woop!

Nu ska jag skalla kudden, natti! :D


Överraskning

Min överraskning till älskling var: ett stycke kärleksmums med jordgubbar och glasyrskriven text, en kopp té, tända ljus OCH ett presentkort på heavenly ink! (Så han äntligen kan göra sin läpp-piercing som han hela tiden pratar om hihi) han vart en klaaaad pojke minsann! <3

Nu ska jag, Thomas och Elvis sova. GODNATT!


Feb. 20, 2013

Just nu chillar jag i Thomas systers lägenhet tillsammans med min kattpolare Elvis :) vi inväntar spänt Sveriges mästerkock, hihi. Senare när älskling kommer hem från jobbet har jag a big surprise for him! Hoppas han blir glad! (Berättar sen va denna grejj va) :D dessutom har jag köpt jordgubbar kvällen till ära! Är det inte sommar ute får man göra det bästa av situationen inne, wooop!


Vardagslyx

Igår kväll vart det riktig vardagslyx i form av middag på public med Thomas och Jonte. Jag åt oxfilépasta och en glas rött, så nedrans gott! Efteråt vart det ytterligare några glas, men då även med Sebbe inräknat på akter. Mys.


Morgonmys

Såhär ser vanligtvis min säng ut på morgonen: en trött pojkvän och en hungrig katt som ligger och spinner i hans ansikte i hopp om att han ska vakna å ge han mat. Hahaha sötisar.


Blä vs jippie!

Konstig dag angående humöret. Första perioden av dagen grät jag, lyssnade på "dry your eyed" med The Streets (som för övrigt är min nya favoritlåt), hade ont i halsen och fick dra ut min första dermal.... Jävla skit. Gör en ny nästa månad. Vet inte vad som hände, den bara gav upp. Kir tyckte så synd om mig så jag slapp betala. Haha grinanna.

Sen helt plötsligt på kvällen har jag fått andra krafter. Lagar wok med pappa, druckit cola, känt mig överlycklig över min underbara pojkvän och att vi snart får bo ihop + två lyckade jobbsökningar OCH att halsontet helt plötsligt gick över. Skööööönt!

Så tur att dagen slutade i positiv anda!


Feb. 18, 2013

Ligger i sängen, kollar på lyxfällan, dricker kaffe och har två gosiga killar bredvid mig: Thomas och Melvin. Tror nästan melvin snarkar högst. Mm life is good! :)

Snart blir det morgongym, ett benpass (om jag lyckas väcka min älskling dvs) :D

Puss och godmorgon!


Melodifestivalen

Vin, grönsaksstavar och dipp samt melodifestivalen tillsammans med Thomas och hans mamma. Mmm lördagsmys!




Lunch i Täby med älskling

Chèvresallad. Så jävla gott MEN så jäääävla mättsam! Gaaaah!


Public!

Igår vart det först ölkväll hemma hos Juan, lyssnades på en massa klassiska 90-talslåtar. Så jäkla mys! Efter att vi hinkat i oss två öl var + varsin baileys begav vi oss till public för ytterligare lite alkohol. Mötte även upp Thomas! Riktigt trevlig kväll! <3

Sen så vill jag hylla min underbara far som bjöd på rödvin och en god biff fredagen till ära!


HEJ

Just nu sitter jag på espresso house i Mörby, med en mumsig latte bredvid mig och tittar på allt stressigt folk som rusar förbi. Rätt nice faktiskt. Har precis varit på Mando och gjort en återuppföljning, gick galant! Känns så skönt att ha besegrat ätstörningsskiten! Hatar dock när dem sitter och dömer en för man har tappat liiite i vikt... Folk förändras liksom, men det är ju klart dem måste bry sig. :)

Nu ska jag fortsätta på min latte innan den svalnar ;) puss!

https://cdn1.cdnme.se/3903245/7-3/pic_511fc53dddf2b35f1b3ebf3e.jpg">https://cdn3.cdnme.se/3903245/7-3/pic_511fc53dddf2b35f1b3ebf3e.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/3903245/7-3/pic_511fc544e087c33abfa7b141.jpg">https://cdn2.cdnme.se/3903245/7-3/pic_511fc544e087c33abfa7b141.jpg" class="image">


Alla hjärtans dag!

Idag var det alla hjärtans dag på Friskis, så mys! Hjärteballonger och dekorationer överallt + att dem bjussa på geléhjärtan :D

Nu sitter jag ute i kylan och väntar på min älskling som kommer med bussen, tur som sjutton att man hinner mysa en timme med han innan denna hjärte-dag är över iaf. Massvis med kärlek till er alla! Puss puss puss!!!!


Redo inför sommaren!

Bara geeeeee mig nuuuue, jag och mina klänningar är så jävla redo!


Underbara

Idag är det två stora händelser som står i centrum för mig: min allra bästa vän Anna fyller år OCH jag och min älskling har varit tillsammans i ett halvår. Åh bäst <3 jag är en dölycklig flicka. Puss till dem båda!

Idag har jag gjort följande: tränat (sprungit 5 km + gymmat ben), fikat på espresso house med fina Malin OCH sökt 2 nya jobb. Håller tummarna!

Nu är det Sveriges mästerkock. Kvällens höjdpunkt foa sure!

Här kommer varsin bild på dagens stjärnor:


Hamburgemiddag...

.... med papi! Nom nom NOOOM :D


.

Dagen började bra med morgonsim och köttbullemacka. Men jag känner mig sjukt deppig. (Bara en tillfällighet dock). Anledning: JAG. VILL. HA. ETT. JOBB. Börjar verkligen få panik nu, snart så klättrar jag väl på väggarna (även om det bara har gått 2 veckor av arbetslöshet). Ska dock på jobbintervjuv nästa vecka, man det är ju alltid en osäkerhet. Vill ha nåt nu, pronto! Hoppas det löser sig, vilket jag är säker på att det kommer å göra men.

Vill krama älskling NU :(


Johan Glans

Johan Glans igår på Cirkus va superbra! Skönt att sitta och garva nonstop i en timme :D innan vart det semle/bullfika på Kungsgatan. Mmmm <3 Sen innan själva föreställningen tog jag och baby en stor stark respektive ett glas rött på plats. Mycket mysig kväll. Dock så fick vi GÅ hela vägen från cirkus till Östermalmstorg (längre än vad jag trodde) kl 22 på kvällen. Kaaaallt. Var sååå skönt att komma hem till Thomas lilla, men varma säng sen <3


Atm.

Workout at the gym med älskling! Sen blir det heldag i stora staden med middag och Johan Glans stand-up på cirkus! Ska bli sååååå underbart! (Hoppas även hinna in på ett riktigt gammeldags konditori, mmm MYS). Lägger upp bilder kväll! Pöössss!


Kvällsmotion

Precis kommit hem ett massivt träningspass på Friskis. Först ca 50 min ryggpass på gymmet för att avsluta med 60 min intensivspinning. Gaash va jobbigt men såååå värt efteråt. Sen är det inte helt fel att komma hem till en serverad middag. Älskade pappa! Det bjöds på torsk i ugn med svamp, bacon och rödlök, ruccola och en sås till. Mmmm är så sjukt jäkla mätt nu!


Sovaaaa

Mina ögon svider och jag känner mig jättetrött. Jag som enbart drack två glas vin ute igår OCH som sov bra, tillräckligt många timmar, med min pojke vid min sida. Nu ligger jag fortfarande i sängen, har dock haft ett frukostbreak och puss-hejdå-kalas för pojken som skulle dra och jobba, men ändå är jag tjööött. Det får bli solsidan ett tag nu.

Public igår va trevligt. Jag, jossan hennes pojkvän Anton och Agnes. En trevlig liten skara minsann :) är så sjukt nöjd med mig själv att jag inte brände mer pengar på alkohol också. Woooop. Två glas a la 55:- styck!

Senare idag blir det intensivspinning i en heeel timma. Hallelujaah hur ska det gå?! Fortsättning följer.


Röda läppar!


Träna <3

Supertagg på gymmet idag! Åkte dit vid 10-tiden, sprang 5 km och sen var det ett rejält magpass, kunde dock inte låta bli att köra lite bröst och armar också hihihi :) efteråt vart det dusch och bastu samt uppladdning med hjälp av mitt hyfsat nyinköpta proteinpulver, sååå yummie!

Nu sitter jag i sängen, precis ätit lunch och ska nu avnjuta en kopp kaffe, livets dryck <3 ikväll blir det public, ska fira lite att jossan kommit hem från thai, lookin forward to it, woooop!!


<3

Favoritbilden på favoritkillen. Mitt lilla ljus i livet. Pusspusspusspuss. Jag kan somna som en lycklig flicka!


Feb. 08, 2013

Provjobbet idag gick toppen! Vill så gääärna ha det, åh hoppas hoppas! Testade käka på "redfellas" också, Täbys nyaste salladsbar, mucho good! Efteråt mötte jag upp sötnosen Kim som är hemma i berga på besök. Vart en kaffe på EH och en rejäl catch up. Mysepys.

Nu sitter jag ensam hemma i sängen och kollar någon sliskig amerikans kärlekskomedi på tv, i brist på annat att göra... Haha maxad fredag... Somnade efter middagen och vaknade kl 22. Tur att ens kattkärlek Melvin låg vid mina fossingar och va lika trött ;)


Provjobb!

Godmorgon! Har precis fått min käre man att brygga lite kaffe åt mig (jag förstår mig nämligen inte på hans kaffemaskin) så nu laddar jag med kaffe och knäckebröd inför första provjobbningsdagen i väskaffären. Försöker tänka hela tiden: "Va bara dig själv så går det susen!" Hope so.

Igår var jag en sväng till stora staden för fika/middag på café kladdkakan med Emma. Vi håller våran tradition allt. Love it. Efteråt orkade inte jag åka hem utan begav mig till Thomas. Han bjussade på kaffe, chokladpudding och smoothie som han stått och mixat ihop själv. Gose. Jag vart ju proppmätt haha.

Wish me good luck nurååå! <3


Bajs.

Överskriften sammanfattar mitt humör för dagen, riktigt BAJSHUMÖR. Det har också gått ut över min älskling... Vilket har varit lite jobbigt :( vet inte varför, men tror det har att göra med att jag känner mig stressad över jobb + att det ALDRIG slutar snöa! Är så sinnessjukt trött på skiten nu. Man vill ju bara gå i ide tills våren kommer! GAAH!

Började dagen med gym tillsammans med min pojkvän och personliga pt Thomas ;) två saker i en! Vi körde bröst, rygg, lite armar och mage + 20 min på löpbandet. Älskar när man ser resultat av träningen, börjar ju se ut som en riktig beafcake haha :D innan Thomas åkte till jobbet tog vi en kaffe och macka på älskade smörkransen :)

Nu sitter jag i sängen och tråkar. Fick dock en glad nyhet: provjobb i väskbutiken på fredag! Wohooo! Är supertaggad, jag SKA ha detta jobb!

Puss på er!


.

Har typ inget att säga om dagen. Eller jo. Jag var hos tandläkaren imorse och fick halva käften utskrapad på tandsten, dock inga hål, huraaaay!!! Sen mötte jag min älskade livskamrat thompa, vi tog oss en sväng in till Armada och signade in oss TILLSAMMANS i en bostadskö (vuxenpoäng!) sedan belönade vi oss själva med kaffe, knäckemackor och en timmes sömn. Loved it <3

Annars har jag varit i väskbutiken och pratat jobb idag, HOPPAS! Tiderna på schemat passar helt underbart bra ihop med såsom Thomas jobbar också! Avslutningsvis vart det espresso house fika med Malin och Natta, noooom!

Nu ligger och i sängen och fruktar träningsvärken i benen imorgon efter kvällens benpass... Gaaah!

Checka in min magtröja btw:


Helloooo

Sitter här med magont efter att jag nästintill kastat i mig middagen. Anledningen var för att jag var dödshungrig då jag efter kvällens träningspass tvingats vänta på en buss som aldrig dock upp. Heja arriva!! Mord.

Imorgon blir det tandläkaren kl 08.10 också... Gaaah... Tur att pojkvännen ska bjussa på kaffe efteråt (missfärga tänderna direkt efter att de blivit upp polerade liksom haha). Sen ska jag in till Hasses väskbutik och förhoppningsvis få börja provjobba där. Två ord: cafeet SÖG. Så där vill jag inte jobba!

Puss på er!


Min älskling!


Feb. 03, 2013

Jättetrevlig fest igår, dock så bjöds det farligt nog på shots och tequila vilket jag aldrig skulle ha druckit. Jag och baby har INTE mått bra idag... Haha, vi har enbart legat i sängen, ätit och klagat på huvudvärk. Har varit rättså tyst om pappa och Erik också. Men söndagar ska ju vara en allmänt latsidag! Nu är det movietime och té!!


Redo för fest!!


Feb. 02, 2013

Jättetrevlig kväll hos natta igår som vi avslutade på public med varsin irish coffee. Nom nom! Mötte sedan upp älskling för en busstur hem till skånsta. Nu sitter jag i sängen och njuuuuter av ledigheten. Minns inte sist när jag var ledig på en lördag. Gosungen ligger bredvid och sover hihi, men han borde ju vaknade av mitt knaprande på knäckebröd snart haha.

Idag blir det fest för Andreas Nathalie :D dessutom är det hatt-tema. GASH vad ska man hitta på?!


Tjejdate hos natta :D


Hej hopp jobb

Åhhh det var så HEMSKT att gå upp klockan 05.30 imorse och lämna min pojke sovandes i sängen. Fällde nästan en tår faktiskt. Haha toffelanna. Gick helt okej på jobbet, eller jag tycker jag är GRYM för att vara ny, men det känns som om min chef bara hittar negativa saker att klaga på istället för att uppmuntra mig till det jag gör rätt! Lite positiv feedback tack! (Men det ska nog gå bra) :)))

Ikväll blir det vin och middag hemma hos Nattis (våra män knegar, så lite kul ska vi väl få ha!) kanske blir en sväng till mm bar och bistro också!

En annan grejj: MIN BROR är hemma, så nedrans mysigt att få se honom! Så nyss var det kaffefika med han och papi. Seee yaaaooo!

(Btw, fixade en "dead yourself"- app till luren! Eftersom jag är ett walking dead serie fan, så måste man ju få veta hur man kommer se ut som om man blir en zombie, här är iaf resultatet:) hahaha


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus